O NAMA

ECL Ispit - Tim

Upoznajte našu strast prema obrazovanju i posvećenost pružanju visokokvalitetne nastave koja inspiriše učenike i podstiče njihov akademski i lični razvoj.

Naša škola postoji od 2015 godine. Osnivač škole je Jovana Rogan, magistar filoloških nauka, profesor nemačkog jezika i književnosti sa višegodišnjim iskustvom u nastavi.

NAŠA MISIJA

Skola Rogan - Nasa Misija

Nastavu izvode isključivo diplomirani profesori nemačkog i engleskog jezika sa višegodišnjim iskustvom u nastavi. Predavači redovno pohađaju konferencije, seminare i predavanja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, sa ciljem ličnog i profesionalnog usavršavanja, kako bi našim polaznicima omogućili najkvalitetniju nastavu.

PROGRAM I METODE RADA

Skola Rogan - Metode Rada

Program i metode rada u školi zasnovane su na znanjima stečenim kako kroz obrazovanje, tako i kroz pohadjanje različitih konferencija i seminara u zemlji i inostranstvu.
Za to vreme veliki broj naših polaznika je ispunilo svoj cilj i naučilo strani jezik na pravi način!

JER smo mi učili KAKO da VAMA – našim polaznicima na razumljiv i pristupačan način prenesemo znanje i budemo Vaš saveznik u ostvarivanju Vašeg cilja.

POZOVITE NAS

i otkrijte kako naš stručni tim može olakšati vaš put u savladavanju jezika. Uz personalizovani pristup i interaktivnu nastavu, nudimo vam efikasne strategije učenja koje će ubrzati vaš napredak i povećati samopouzdanje u komunikaciji na stranom jeziku.

ZAPRATITE NAS